Kıraathaneciyi öldüren sanıktan pişkin sözler: Hak etmişti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kıraathaneciyi öldüren sanıktan pişkin sözler: Hak etmişti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eskişehir’de kahvehane sahibiyle tartışarak öldüren şahıs ve kendisine yardım eden 2 kişi adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisi Hüseyin Ö. ‘Pişmanım ama hak etti' dedi.

Eskişehir'in Gökmeydan Mahallesinde bir kıraathanede, işletmeci Ali Bahri Gürcan ile Hüseyin Ö. arasında poker oynadıkları esnada ‘rest çekme’ nedeniyle tartışma çıkmıştı.

Yaşanan tartışma kavgaya dönünce kavgada darp edilen Hüseyin Ö., arabasından aldığı silah ile kahvehane işletmecisi Ali Bahri Gürcan’a ateş etti. Yaralanan Gürcan, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardındn Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

ÜÇ SÜPHELİ YAKALANDI

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi Hüseyin Ö. ve kendisine yardım ettiği tespit edilen Soner K. (35) ile İran uyruklu Behrouz M. (43) yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. 

Kıraathaneciyi öldüren sanıktan pişkin sözler: Hak etmişti

Kıraathane'de çıkan tartışma sonucu darbedilen Hüseyin Ö., silahla kıraathane sahibi Ali Bahri Gürcan’ı öldürdü ve polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıs gazetetcilerin sorularına 'hak etti' diyerek cevap verdi.

'PİŞMANIM AMA HAK ETTİ'

Adliyeye girerken gazetecilerin ‘Neden yaptın’’ ve ‘Pişman mısın?’ sorularına cevap veren Hüseyin Ö. “Kim kimi durduk yere öldürmüş. Hak etti, ölecekti. Pişmanım ama hak etti” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...