Kına gecesinde halay başı olma kavgası sokağa taştı: O anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Esenyurt'ta bir kına gecesinde gelin ve damat tarafı halay başı olmak için adeta ortalığı birbirine kattı. Her iki tarafın da mendil alarak halay başı olmak istemesi nedeniyle çıkan kavga sokağa taştı.

Esenyurt’ta kına gecesi eğlencesi sırasında gelin ve damat tarafı arasında “Halay başı olma” kavgasında ortalık karıştı. Halay mendilini almak isteyen taraflar sokakta birbirine girerken yaşanan kavga anları cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

İKİ TARAF DA HALAY BAŞI OLMAK İSTEDİ

Olay, dün gece saatlerinde Esenyurt İstiklal Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre kına gecesi eğlencesi sırasında gelin ve damat tarafı arasında halay çekilirken tartışma çıktı. Tartışmanın sebebinin ise iki tarafın da mendili alarak halay başı olmak istemeleri olduğu öğrenildi.

AKRABALAR ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Bir süre sonra taraflar arasında küfürleşme başlarken sinirler gerildi. Bir anda birbirine giren gelin ve damadın akrabaları sokağa çıkarak adeta ortalığı birbirine kattı. Sokakta birbirlerine vuran taraflar eğlenceye gelen diğer kişiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Yaşanan “halay başı” kavgası ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kına gecesinde halay başı olma kavgası sokağa taştı: O anlar kamerada

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...