Kim sızdırdıysa ihraç edilsin

Kim sızdırdıysa ihraç edilsin

GÜNDEM Haberleri

Olaydan BDP'yi sorumlu tutan PKK'lı Sabri Ok, "Sızdıran kimse, partiden atılmalı" dedi.



Süleymaniye temaslarını sürdüren 6 kişilik BDP heyeti, GORAN (Değişim) Hareketi lideri Nosirvan Mustafa ile görüştü. nbsp;



Öcalan ile BDP arasında gerçekleşen görüşmelerin içeriği ve mektubu iletmek için Kürt Federe Bölgesi'ne giden 6 kişilik BDP heyeti, programını değiştirmek zorunda kaldı. Kandil, İmralı görüşme zabıtlarının basına sızdırılması sebebiyle BDP heyeti ile görüşmek istememişti. Kriz dün de devam etti. Heyet, normalde dün akşam Türkiye'ye dönecekti. Ancak PKK'lılarla görüşme yapılmadığı ve örgütün Öcalan'a göndereceği cevabı alamadıkları için dönüşlerini pazara uzattılar. PKK'nın kabul etmesi halinde örgüt yöneticileriyle BDP'liler buluşacak. Fakat görüşmenin nerede yapılacağı kesin değil. Edinilen bilgilere göre; PKK, zabıtları sızdırılması konusunda BDP'yi sorumlu tutuyor. Hatta Sabrı Ok'un "güvensizliğin oluşmasına yol açan kimse, partiden atılmalı" diyerek tepki gösterdiği belirtildi. BDP?heyeti, bugün Süleymaniye'den Erbil'e geçecek .

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...