Kılıçdaroğlu'nun 'Para alan gazeteciler' sözlerine Uğur Dündar'dan sert tepki

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu'nun 'Para alan gazeteciler' sözlerine Uğur Dündar'dan sert tepki

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'para alan gazeteciler' sözlerine Uğur Dündar'dan çok sert tepki geldi. "Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" diyen Kılıçdaroğlu'na Dündar, "Aldı deyip de kanıtlayamayan müfteridir, alçaktır, şerefsizdir" diyerek cevap verdi. Dündar, fitira olarak nitelendirdiği sözlerin ardından yargı yoluna gideceği mesajını verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda "Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı tabi ki aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartıştırılıyor. Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" dediği sözler CHP'ye yakın kalemlerin tepkisini çekti. 

Ancak en sert tepki gazeteci Uğur Dündar'dan geldi. 

'KANITLAYAMAYAN ALÇAK VE ŞEREFSİZDİR'

Sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na cevap veren Dündar, "Halk TV'ye tam 7 yıl süreyle program yaptım. Bu 7 yıl boyunca gerek Halk Tv'den, gerekse CHP'li belediyelerden tek kuruş para almadım. Aksine çoğu kez cebimden önemli harcamalar yaptım. Aldı deyip de kanıtlayamayan müfteridir, alçaktır, şerefsizdir" dedi.

https://twitter.com/ugurdundarsozcu/status/1683423944139743233

 'TÖHMET ALTINDA BIRAKMAK ALÇAKLIKTIR'

Paylaşımlarına devam eden Dündar bu sefer de meslektaşlarının 'töhmet altında' kaldığını vurgulayarak, "Sözcü gazetesinde çalışıyor, Sözcü TV'ye katkıda bulunuyorum. Yıllardır Halk TV ile hiçbir bağlantım yok. Ancak orada çalışan, halkın gerçekleri öğrenme hakkına hizmet ederken ağır bedeller ödediğini bildiğiniz namus abidesi meslektaşlarımı töhmet altında bırakmak da alçaklıktır" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/ugurdundarsozcu/status/1683484639682330625    

'ELEŞTİRİYE SAYGI, İFTİRAYA YARGI'

Dündar bir diğer mesajında ise yargı yoluna gideceğinin sinyalini şu sözlerle verdi:

"Temiz kalabilmek için bir ömür cendere içinde yaşamayı göze alan Uğur Dündar'a akçeli konularda çamur atacak babayiğit (!) bunun hesabını yargıya verir!.. Ne demiştik? Eleştiriye saygı, iftiraya yargı!.." 

https://twitter.com/ugurdundarsozcu/status/1683444674898415622

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...