Kılıçdaroğlu'nun kardeşinden dikkat çeken Erdoğan yorumu

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'nun kardeşinden dikkat çeken Erdoğan yorumu

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'ye karşı yaptığı yürüyüş ve kardeşi Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileriyle son günlerde CHP içinde tartışma konusu haline gelen Celal Kılıçdaroğlu, Beyaz TV ekranlarından yine dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Celal Kılıçdaroğlu, "Tayyip Erdoğan, Atatürk'ün koltuğunda oturan bir insan o da bir Atatürk. Türkiye Cumhuriyeti'nde cumhurbaşkanı olan Atatürk'tür" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu dün akşam Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programına telefonla bağlandı.

CHP Genel Başkanı'nın kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Atatürk'e benzetti. Kılıçdaroğlu programda, "Tayyip Erdoğan Atatürk'ün koltuğunda oturan bir insan o da bir Atatürk. Türkiye Cumhuriyeti'nde cumhurbaşkanı olan Atatürk'tür" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...