Kılıçdaroğlu’nu Meclis’te şoka uğratan soru: Neden kaybettin?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Seçimler sonrası ilk kez Meclis grup toplantısında konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın tepkisiyle hayatının şokunu yaşadı. Vatandaş, Kılıçdaroğlu’nun konuşması esnasında gür bir sesle “Neden kaybettin?” diye sordu.

Türkiye, 14 ve 28 Mayıs’ta iki kritik seçime girdi. Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden hezimetle ayrılan CHP’de sular durulmuyor. Parti içerisinde değişim isteyenlerin sayısı günden güne artarken hedefteki isim olan Kılıçdaroğlu ise koltuğunu bırakmaya sıcak bakmıyor.

ALKIŞLAR BİTTİ VATANDAŞIN SESİ YÜKSELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14-28 Mayıs seçimlerindeki  hezimet sonra ilk kez Meclis grup toplantısında partililerine hitap etti.

Kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu partililer tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Kılıçdaroğlu’nu Meclis’te şoka uğratan soru: Neden kaybettin?

Alkış sonrası söze başlayacak Kılıçdaroğlu’nu ise kötü bir sürpriz bekliyordu. Alkışlar biter bitmez bir vatandaş yüksek sesle Kılıçdaroğlu’na “Neden Kaybettin?” diye sordu. Sorulan soru karşısında kısa süreli bir şok yaşayan Kılıçdaroğlu vatandaşa herhangi bir cevap vermeden konuşmasına başladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
erc13 Haziran 2023 17:38

kaybeden birini alkışlayan ne demek yalakalık

Sonraki Haber Yükleniyor...