Kılıçdaroğlu ve Oğan arasında ikinci tur tartışması: Benim başarım

- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu ve Oğan arasında ikinci tur tartışması: Benim başarım

GÜNDEM Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu seçiminden 12 gün sonra sessizliğini bozdu. Kılıçdaroğlu’nun “Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez birinci turda kaybetti” sözlerine Sinan Oğan’dan cevap geldi. Oğan, “Seçimlerin ikinci tura bırakılmasını kendi başarınız olarak göstermeniz biraz tuhaf olmuş.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez birinci turda kaybetti” söylemine Sinan Oğan’dan tepki geldi. İlk turda ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçime giren Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu’nun açıklamasına ‘tuhaf’ yorumunda bulundu.

KILIÇDAROĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden 12 gün sonra sessizliğini bozan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "İlk kez katıldığı bir şeyde birinci turda kaybetti. Onun açısından da ciddi bir travma oldu. Bu zamana kadar hep birinci turda kazandı ama ilk kez kaybetti." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamasına Sinan Oğan’dan bir çıkış geldi. İkinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen Oğan, sosyal medya hesabından ikinci tura kalmasını sağlayanın kendisi olduğunu belirtti.

“KENDİ BAŞARINIZ OLARAK GÖSTERMENİZ TUHAF”

Sinan Oğan sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

Sizin taraftarlarınız seçimden önce Muharrem İnce'ye yaptıkları linci bana da yaptılar ve ben de eğer bu linç karşısında Sayın İnce gibi çekilmiş olsaydım seçimler ikinci tura kalamıyordu. İlk turda Sayın Erdoğan balkon konuşması yapmış olacaktı. Şimdi kalkıp seçimlerin ikinci tura bırakılmasını kendi başarınız olarak göstermeniz biraz tuhaf olmuş.

https://twitter.com/DrSinanOgan/status/1667456588016152576

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...