Kılıçdaroğlu sosyal medyadan çağrı yaptı, AK Partili Turan'dan sert cevap geldi: Twitter'dan af mı olur Allah aşkına

Düzenleyen: / Kaynak: TGRT Haber
Kılıçdaroğlu sosyal medyadan çağrı yaptı,  AK Partili Turan'dan sert cevap geldi: Twitter'dan af mı olur Allah aşkına

GÜNDEM Haberleri  / TGRT Haber

Meclis’in yeni dönemini TGRT Haber’de değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel af çıkışına sert tepki gösterdi. Turan,“Twitter’dan af mı olur Allah aşkına” diyerek "Ordan burdan oy toplamaya çalışıyorlar" ifadesini kullandı.

TBMM'de yeni dönem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Önemli mesajların verildiği konuşmanın ardından  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclis’in yeni dönemini TGRT Haber’de değerlendirdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel af çıkışına ilişkin de konuşan Turan, "“Twitter’dan af mı olur Allah aşkına” diyerek tepki gösterdi. 

TURAN: TWITTER’DEN AF MI OLUR? BUNLAR OY ENDİŞESİ 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun; tacizcileri, tecavüzcüleri, teröristlerin dışında sadece kader mahkumlarını kapsayan genel af çıkışını değerlendiren Turan şunları söyledi: 

“Kader mahkumunun altında kimler var, diğer tarafta kimler var. Bu bir kere özensiz bir ifade. Bunlar tweetlik bir konu değil. Bir çalışma yaparsınız, iktidar partisinde destek istersiniz, Twitter’dan af mı olur Allah aşkına. Bu bile işin istismar olduğunun en güzel göstergesi. Tüm çalışmalarda muhalefet partilerine gideriz, iddiamızı ortaya koyarız, eleştirilerini alırız, her kanunda bunu yaparız. Basın Kanunu haftaya Meclis’e gelecek, muhalefetin talebi doğrultusunda bir sürü değişiklik yaptık. Genel af gibi önemli konuları tartışmak istiyorsanız bunun yeri Twitter değil. Bunlar oy endişesi ile her türlü alana laf üretmektir. Kim ne derse evet isteyen bir tarz.” 

Kılıçdaroğlu sosyal medyadan çağrı yaptı,  AK Partili Turan'dan sert cevap geldi: Twitter'dan af mı olur Allah aşkına

"KILIÇDAROĞLU ADAY OLMAYACAK "

CHP’nin yüzde 25 oy oranının yüzde 26 olmadığının altını çizen Bülent Turan, “Oradan buradan oy toplamaya çalışıyorlar. CHP’nin oyu anketlerde artmıyor” dedi. 

Kılıçdaroğlu’nun aday olmayacağı tespitinde bulunan Turan, “Kılıçdaroğlu tek başına adayım derse ben de adayım. Ya 6’sını birden yardımcı yapacak ya da dışarıdan bir aday bulacaklar. Erdoğan kadar çalışan bir lider var mı? Daha ciddi bir muhalefete ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...