Kılıçdaroğlu - Sarıgül görüşmesi ertelendi

Kılıçdaroğlu - Sarıgül görüşmesi ertelendi

GÜNDEM Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı için Mustafa Sarıgül'le yapacağı görüşmenin ertelendiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le yapacağı görüşmenin ertelendiği öğrenildi. CHP yönetimi ve Sarıgül'e yakın kaynaklar, Ankara'da ismi gizli tutulan birinin evinde yapılması düşünülen görüşmenin kamuoyuna yansıması sebebiyle iptal edildiğini ifade etti. Sarıgül'ün Kılıçdaroğlu ile görüşmek için dün akşam saatlerinde Ankara'ya gelmesi ve Kılıçdaroğlu ile baş başa bir görüşme yapması planlanmıştı. Söz konusu görüşmenin Sarıgül'ün adaylığıyla ilgili "el sıkışma" niteliğinde olacağı belirtilmişti. Haber Merkezi nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...