Kılıçdaroğlu özel jetiyle gündemde: Saati 12 bin dolar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu özel jetiyle gündemde: Saati 12 bin dolar

Gündem Haberleri

Her platformda Cumhurbaşkanlığının envanterindeki uçakları diline dolayan Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saati 12 bin dolar olan bir uçağı kullanması dikkat çekti.

HABER MERKEZİ ANKARA - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her fırsatta Cumhurbaşkanlığının envanterindeki uçakları diline dolamaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığında 16 uçak olduğunu iddia ederek, iktidara geldiğinde bu uçakları satacağını söylemişti. Ancak, Cumhurbaşkanlığı envanterinde 16, değil 8 uçak bulunuyor.

SAATİ 12 BİN DOLAR

Kılıçdaroğlu’nun önceki gün Adıyaman’a giderken saati 12 bin dolar olan özel uçağı kullanması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın dikkatinden kaçmadı. Varank, Kılıçdaroğlu’nun takiye yaptığını belirterek, “Azıcık onurun, azıcık haysiyetin varsa, Cumhurbaşkanlığı envanterinde olduğunu iddia ettiğin 16 tane uçağın isimlerini saysana. Aldatmayı, yalan söylemeyi, iftirayı, kurusıkı sallamayı siyaset sanan, Türkiye'ye kaos düzeni vadeden 7'li koalisyona cevabı; 14 Mayıs'ta Allah'ın izniyle aziz milletimiz verecek” dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...