Kılıçdaroğlu Merkel'e akıl veriyor

Kılıçdaroğlu Merkel'e akıl veriyor

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Almanya Başbakanı Merkel'e mektup yazan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Başbakan Yardımcısı nbsp;Bekir Bozdağ, Almanya Başbakanı Merkel'e mektup yazan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Merkel'in iç politika malzemesi olarak Türkiye'nin AB sürecine takoz koyduğunu belirterek, "CHP'nin Genel Başkanı bunun karşısında durması lazımken bu karardan sevinen, Türkiye zarar görecek diye sevinen bir tavır ortaya koyuyor. 'Sen bunu yaptın ama daha da etkili olması için şöyle bir dil ve üslup kullanın' diye akıl veriyor" dedi. Bozdağ, CHP'nin Alman vakıfları ile ilişkilerinin ortaya çıktığını hatırlatarak, "Deniz Feneri hadisesinde de Kılıçdaroğlu Almanya ile el ele hareket içindeydi. Şimdi el ele bir hareket var. Kılıçdaroğlu Almanya Başbakanı ile el ele tutuşurken Türkiye'nin çıkarlarını mı düşünüyor yoksa başkalarının çıkarını mı düşünüyor bunu açıklaması lazım"dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...