Kılıçdaroğlu-İmamoğlu rekabeti sosyal medyaya taşındı: CHP’li isim “genel başkanımıza saygısızlık” dedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu-İmamoğlu rekabeti sosyal medyaya taşındı: CHP’li isim “genel başkanımıza saygısızlık” dedi

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu arasındaki rekabet sosyal medyaya taşındı. İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen eski İBB Sözcüsü Murat Ongun'un Kılıçdaroğlu'nu eleştiren twitleri beğenmesine CHP'den sert tepki geldi. Ongun'u hedef alan CHP'li Demir, "CHP Genel Başkanımıza ve partimizin kurumsal kimliğine yapılan bu saygısızlığı kınıyorum" dedi.

İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen eski İBB Sözcüsü Murat Ongun'un sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan paylaşımları beğenmesine, CHP'li isim sert tepki gösterdi.

TGRT Haber'de yer alan habere göre, CHP, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu yanlıları olarak ikiye bölün bu sefer de sosyal medya atışmaları gündeme oturdu. Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nu kurultayda yeniden aday olacağını söylerken İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un paylaşımları gündem olmuştu. Paylaşımlardan sonra tartışmanın fitilini Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı Deniz Demir ateşledi.

CHP'LİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile ilgili bir soruya da Bülent Kuşoğlu, "Grup Başkanımız da o mevkide otururken, ya da Ekrem Bey Büyükşehir Belediye Başkanı'yken, Genel Başkan'a karşı daha dikkatli olmalılar. Şimdiye kadar ikisi de adayız, demediler" cevabını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu cephesi ise bu sözlere Twitter üzerinden yanıt verdi. CHP'deki kavganın adeta ilan edildiğini gösterircesine İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerden Murat Ongun Twitter'da Kılıçdaroğlu ve Bülent Kuşoğlu'na ağır eleştiri getiren paylaşımları beğendi.

"GENEL BAŞKANIMIZA SAYGISIZLIKTIR"

Ongun'un bu beğenilerinin görüntüleri ile bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı Deniz Demir, "Siyasete bu kadar meraklıysa istifa edip siyasete girmelidir.

Kılıçdaroğlu-İmamoğlu rekabeti sosyal medyaya taşındı: CHP’li isim “genel başkanımıza saygısızlık” dedi

CHP Genel Başkanımıza ve partimizin kurumsal kimliğine yapılan bu saygısızlığı kınıyorum" İfadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...