Kılıçdaroğlu: Fuat Avni tweetleri MİT'in işi

Kılıçdaroğlu: Fuat Avni tweetleri MİT'in işi

GÜNDEM Haberleri

"Fuat Avni mesajlaşmaları ve kaset iddiaları MİT üzerinden yapılıyor, hangi dairelerden, kaç kişinin görevlendirildiğini de biliyoruz."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'daki 'Fuat Avni' hesabı ile ilgili olarak CHP'ye yönelik mesajlaşma ve kaset ile şantaj iddialarını "deli saçması" olarak yorumladı. Mersin'den gelen bir grup kanaat önderi ile kahvaltıda buluşan Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevapladı. CHP lideri, söz konusu iddiaların MİT üzerinden oluşturulduğunu çok iyi bildiğini belirterek, "Biz, hangi dairelerden kaç kişinin görevlendirildiğini de biliyoruz. Türk Dil Kurumu üzerinden bize para aktarılıyormuş. Peki bu hükümet nerede? Niye bulmuyor bu paralarımızı? İsviçre bankalarında bizim paralarımız varmış. Varsa bize haber versinler. Bu kadar iğrenç iftiralarla ben ilk kez karşılaşmıyorum" dedi.
7 Haziran seçimlerinde sandıkların korunmasına yönelik özel bir hazırlık yapılıp yapılmadığı sorulan Kılıçdaroğlu, "Bütün hazırlıklarımız var. Bütün toplumu sandıklara sahip çıkmaya davet edeceğiz. AK Parti iktidardan gitmemek için her türlü yola başvuracaktır. Çünkü iktidardan gitmenin maliyetinin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. İktidardan gitmemek için her şeyi yaparlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, önümüze hangi engelleri koyarlarsa koysunlar Cumhuriyet Halk Partisi haziran ayında iktidar olacaktır. Bunu AK Partililer unutmasınlar" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...