Kılıçdaroğlu Dragos’ta şov peşinde

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu Dragos’ta şov peşinde

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına tepki olarak 15 Haziran’da Ankara Güvenpark’tan başlattığı yürüyüş, bugün Maltepe’de yapılacak miting ile sona erecek.

Haber Merkezi ANKARA - Mitingde parti pankartı ve bayraklarını istemediklerini tekrarlayan Kılıçdaroğlu, “Biz barışçıl bir yürüyüş yaptık, güvenlik güçlerimiz emniyetimiz sağladılar, kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Ankara’dan İstanbul’a kadar partililerle gelen Kılıçdaroğlu, son 3 km’yi ‘tek başına’ yürüyüp şov yapacak. Kılıçdaroğlu, “Dragos’tan miting alanına yalnız yürüyeceğim. ‘Ben de gidip genel başkan ile yürüyeceğim’ diyen vatandaşlarıma uyarı yapacağım. Beni Dragos’ta beklemeyin. Eğer ilgi gösterirseniz miting alanına gelin. Ben yürüyüşle miting alanına geleceğim” diye konuştu.

ÜLKÜ OCAKLARI KAPALI
Bu arada MHP lideri Devlet Bahçeli’nin talimatı ile provokasyona engel olmak için yürüyüş güzergâhındaki MHP ilçe teşkilatları ve Ülkü Ocakları 2 gün süreyle kapalı tutulacak. Talimatın ardından MHP İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe MHP İlçe Teşkilatları ile Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı binaları provokasyonlara mahal vermemek amacı ile 10 Temmuz Pazartesi gününe kadar kapatılmış ve siyasi faaliyetlere ara vermiştir” denildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...