Kılıçdaroğlu: 'Ben varken kimse kimseyi asamaz'

Kılıçdaroğlu: 'Ben varken kimse kimseyi asamaz'

GÜNDEM Haberleri

Partisinin Giresun ve Ordu'daki seçim mitinglerine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vaatlerini anlattı, iktidara yüklendi.

Hükümetin son dönemde 'mağdur edebiyatı' yaptığını savunan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: nbsp;"Mağdurum, mağdurum', 'Ben kefen giydim' diyorlar. Kılıçdaroğlu varsa, bu ülkede kimse asılamaz. Biri bunu yapmaya kalkarsa, karşısında beni bulur. Mağdur olan esnaf, mağdur olan çiftçi. Sen mağdur değilsin mağdur millettir.
Memlekette istikrar mı kaldı, huzur mu kaldı? Sözüm söz, bütçe bütünlüğünü sağlayacağım, refahı tabana yayacağım, aç ve açıkta vatandaş bırakmayacağım. Fiskobirlik'i kapattılar, perişan ettiler. Sözüm söz, sadece Fiskobirlik'e eski görkemli günlerine ulaştırmakla kalmayacağım, Karadeniz'de dünya fındık borsasını kuracağım. Fındık üreticisinin alın terinin birilerine peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğim.
'İKTİDAR' DİLEĞİ TUTTU

Kılıçdaroğlu, Giresun'da Aksu Festivali'ne de katıldı. Eşiyle birlikte sac ayağından geçen CHP lideri, Aksu Deresi'ne 7 çift bir tek taş atarak, 'Halkın zenginleştiği bir Türkiye' dileğinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...