Kenan Işık'ın yakınları: Ölmedi hala hayatta

Düzenleyen:
Kenan Işık'ın yakınları: Ölmedi hala hayatta

GÜNDEM Haberleri

2 sene önce beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Kenan Işık hakkında dün vefat ettiği yönünde haberler yayıldı. Ancak aile yakınları, ünlü tiyatrocunun sağlık durumunda bir değişiklik olmadığını ve hayatta olduğunu söyledi.

Beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılan ve 2 senedir tedavi gören ünlü tiyatrocu Kenan Işık'ın, hayatını kaybettiği belirtildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın dün sosyal medyada paylaştığı mesaj üzerine, Işık'ın vefat haberi birçok haber sitelerine yayıldı. Ancak sanatçının hayatta olduğu ve sağlık durumunun aynı olduğu belirtildi.
Hürriyet'in aile yakınlarından alınan bilgilere dayandırdığı habere göre, ünlü oyuncunun sağlık durumunda bir değişiklik yok ve hala hayatta.
Dün, Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Kenan Işık'ın hayatını kaybettiğine dair bir paylaşım yapmıştı. Hazinedar'ın, yapılan yanlışlıktan sonra sosyal medya sorumlusunun işine son verdiği öğrenildi.
 

KENAN IŞIK KİMDİR ?
1947 yılında Malatya'da doğdu. Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu. Ailesinde sanatla uğraşan kimse olmamasına rağmen ilkokulda müsamerelerden başlayarak hep tiyatro ile ilgili oldu. Şiirler okudu, piyeslerde başrol aldı. Ortaokuldayken Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başladı. Ankara'da liseyi okurken Meydan Sahnesi'ne girdi. 17 yaşında profesyonel tiyatrocu olan Işık, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu. Onlarca oyun yazdı, sahneye koydu. Oyuncu, yazar, yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak 30'un üzerinde ödül aldı. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. "Kim Beş Yüz Bin İster?" yarışma programının sunucusu olarak daha geniş kitle tarafından tanındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...