Kemerbugaz'da su deposunda yangın paniği

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kemerbugaz'da su deposunda yangın paniği

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kemerburgaz'da bir su firmasına ait depoda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz'da mevkisinde 5 bin metrekare alanda faaliyet gösteren Hisar su firmasına ait olduğu öğrenilen depoda nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı.

Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan kaynak suyu dolum tesisinde yangın çıktı. 7 bin metrekarelik alana kurulu tesiste çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 

KONTROL ALTINA ALINAN YANGINDA CAN KAYBI YOK

Yangında can kaybı yaşanmazken, dumandan etkilenen bazı çalışanlar hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

Kemerbugaz'da su deposunda yangın paniğiKemerburgaz'da yer alan Hisar Su firmasına ait su tesisinde çıkan yangında can kaybı olmadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...