Kazada yola savrulan kadınlar faciadan son anda kurtuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Denizli'de karşıdan karşıya geçmek için bekleyen kadınlara otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kadınlar az kalsın başka bir aracın altında kalıyordu. Yaralı kadınlar ekiplerin ilk müdahalesinin altından hastaneye kaldırıldı.

Denizli'de karşıdan karşıya geçmek için yol kenarında bekleyen kadınlara otomobil çarparak yola savurdu. O esnada kadınlardan biri yoldan geçen başka bir aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Denizli’de karşıdan karşıya geçmek orta bekleyen 2 kadın, bir otomobilin çarpması sonucu yola savruldu. Vücutlarında kırıklar oluşan kadınlar, başka bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Kaza, önceki akşam saat 19.00 sıralarında Pamukkale ilçesi Kıbrısşehitler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; karşıdan karşıya geçmek için yolu ikiye bölen şerit çizgisi üzerinde bekleyen 2 kadın yayaya otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle ayakları yerden kesilen iki, yola savruldu. Ellerindeki Pazar arabasıyla birlikte yola savrulan kadınlar, başka bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Kazazedelerin yardımına hemen vatandaşlar koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Kadınlarda kırıklar oluşurken, kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde otomobilin çarptığı kadınların yola savrulduğu ve birisinin başka bir otomobil altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar yer aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...