Kazada yaralandı, eşini bir an olsun bırakmadı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kazada yaralandı, eşini bir an olsun bırakmadı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sultangazi'de otomobille çarpışan ticarim aracın içindeki çift yaralandı. Araçların ağır hasar aldığı kazada kadın yaralı eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı.

Sultangazi'de otomobil ile kazaya karışan ticasri araçta bulunan çift yaralandı. Vefalı kadıın kendini düşünmeden yaralı eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, İstanbul Sultangazi'de 2 aracın karıştığı trafik kazasında aynı araç içinde bulunan yaşlı çift yaralandı. Çarpışmanın etkisi ile başından yaralanan adama sağlık ekipleri müdahale ederken eşi ise başından bir an olsun ayrılmadı.

Olay dün saat 13.00 sıralarında Eski Edirne Asfaltı Caddesi Habibler Arnavutköy istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı istikamette ilerleyen otomobil ve hafif ticari araç, trafik ışıklarının bulunduğu kavşağa geldikleri esnada yabancı plakalı farklı bir aracın neden olması ile kaza yaptı. Kazada otomobilde bulunan sürücü yaralanmazken hafif ticari araç içerisinde bulunan sürücü kafasından, eşi ise çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

Kazada yaralandı, eşini bir an olsun bırakmadı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri başından darbe aldığı için travma geçirdiği düşünülen yaşlı adamı ambulansa alarak müdahale ederken eşi ise yanından ayrılmayarak kendisini teselli etmeye çalıştı. Kaza nedeni ile her iki araçta da büyük çapta hasar meydana geldi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...