"Kaza Tespit Tutanağı" iPhone'dan

- Güncelleme:
"Kaza Tespit Tutanağı" iPhone'dan

GÜNDEM Haberleri

Avea ve Anadolu Sigorta iş birliği ile Türkiye'de geçtiğimiz yıl ilk defa Android işletim sistemine sahip akıllı cep telefonlarında hayata geçirilen "Kaza Tespit Tutanağı" uygulaması şimdi de iPhone akıllı cep telefonlarında hizmete sunuldu.

Avea ve Anadolu Sigorta iş birliği ile Türkiye'de geçtiğimiz yıl ilk defa Android işletim sistemine sahip akıllı cep telefonlarında hayata geçirilen "Kaza Tespit Tutanağı" uygulaması şimdi de iPhone akıllı cep telefonlarında hizmete sunuldu. Kaza tespit tutanağı uygulaması ile sürücüler; önceden girilmiş bilgileri kullanıp, kaza mahallinde bulunan araçlarının fotoğraflarını çektikten sonra, araçlarını daha güvenli bir yere park edip, hızlı ve kolay şekilde tutanak formunu doldurabiliyorlar. Bütün bilgiler tamamlandığında form oluşturularak Anadolu Sigorta Hasar İletişim Merkezi ve her iki sürücünün e-posta adresine veya manuel olarak girilen e-posta adresine gönderilebiliyor. E-posta gönderme işleminin yapılabilmesi için tutanağı düzenleyen sürücünün telefonunda ilgili e-posta kutusunun bulunması yeterli. Uygulama 3G/WiFi Internet bağlantısı, GPS ve kamera özellikleri bulunan, Android ve iPhone akıllı cep telefonlarda kullanılabiliyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...