Kayseri'de korkutan kaza! Yolcu otobüsü kontrolden çıktı: 16 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kayseri'de korkutan kaza! Yolcu otobüsü kontrolden çıktı: 16 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'dan yola çıkan yolcu otobüsü Kayseri'nin İncesu ilçesinde kontrolden çıkarak önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarptı. Korkunç kazada aralarında askerlerin de olduğu 16 kişi yaralandı.

Kayseri'nin İncesu ilçesinde saat 05.00 sıralarında korkutan bir kaza meydana geldi. Adana'dan yola çıkan ve Selahattin K. idaresinde bulunan yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Kontrolden çıkan araç önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarptı. Büyük paniğe neden olan kazada, otobüste aralarında askerlerin de bulunduğu 16 kişi yaralandı.

'ŞOFÖR UYUYAKALDI' İDDİASI

Öte yandan otobüs şoförü Selahattin K. ile 15 kişinin yaralandığı kazada otobüsteki yolcular kazanın nedeninin şoförün uyuklaması olduğunu iddia etti. Yaralılar çevredeki hastanelerde tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kayseri'de korkutan kaza! Yolcu otobüsü kontrolden çıktı: 16 yaralı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...