Kayseri'de dehşet! Bekar evine giren polis cesetlerle karşılaştı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kayseri'de dehşet! Bekar evine giren polis cesetlerle karşılaştı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kan donduran olay Kayseri'de yaşandı. Bekar evinde kalan yabancı uyruklu şahıslar kavga etti. Silah seslerini duyan apartman sakinleri duruma polise bildirdi. Adrese gelen ekipler girdikleri dairede 2 ceset ile karşılaştı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bekar evinde kalan yabancı uyruklu şahıslar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede şiddetini arttıran tartışma silahlı kavgaya dönüştü, olayda 2 kişi hayatını kaybetti. 

BEKAR EVİNDE KALAN İKİ KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Olay Gevhernesibe Mahallesi Gür Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın son katında yaşandı. Yabancı uyruklu şahıslar arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma başladı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda Muhammed Alhalaf ve Ahmet Alhalaf vuruldu.

OLAYIN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Silah seslerini duyan çevredekiler durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren polis yerde kanlar içinde yatan iki kişi ile karşılaştı. Muhammed Alhalaf ve Ahmet Alhalaf'ın öldüğü tespit edildi. Polis ekipleri de olaya karışan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...