Kaynaşlı-Abant arası trafiğe kapandı

Düzenleyen:
Kaynaşlı-Abant arası trafiğe kapandı

GÜNDEM Haberleri

Anadolu Otoyolu Kaynaşlı Kavşağı ile Abant Kavşağı arasında kalan kısım, yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara istikametine kapandı. Ulaşımın bu bölümü D-100 karayolundan sağlanıyor.

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada Anadolu Otoyolu Kaynaşlı Kavşağı ile Abant Kavşağı arasında kalan kısmın yol yapım çalışmaları nedeniyle kapalı olduğu, ulaşımın bu bölümünün D-100 karayolundan sağlanacağı duyuruldu. Yolun Ankara istikameti ise bugün ekipler tarafından trafiğe kapatıldı. Sürücüler Kaynaşlı gişelerine yönlendirilirken, D-100 karayolunda bu sebeple trafik yoğunluğu oluştu. Ankara istikametine giden sürücüler Bolu Dağını kullanmak zorunda kalırken, "Zor oluyor fakat bunlar yapılması gereken çalışmalar" ifadelerini kullandı.

'ULAŞIM D-100 KARAYOLUNDAN SAĞLANACAK'
Öte yandan Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı arası kontrol kesiminde derz yenileme çalışmaları nedeniyle, İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım D-100 Karayolundan sağlanacaktır. Bu uygulama 8 Haziran 2017 tarihinden 22 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecektir. Yol kapatması yapılan kesimlerde trafik kontrollü olarak verileceğinden, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması gerekmektedir" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...