Kayıp gazi Ahmet Karayazı'dan acı haber! Boş bir arazide cesedi bulundu.

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayıp gazi Ahmet Karayazı'dan acı haber! Boş bir arazide cesedi bulundu.

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükçekmece'de kaybolan Ahmet Karayazı'nın izine ulaşıldı. Polis ekipleri yaptıkları çalışma sonucu Karayazı'nın cansız bedenini buldu. Kısa bir süre önce akciğer kanserine yakalanan şahsın, psikolojik problemleri olduğu aktarılırken ölüm sebebi otopsiyle ortaya çıkacak.

İstanbul Büyükçekmece'de ikamet eden 58 yaşındaki Ahmet Karayazı, sabah saatlerinde evinden çıktı. Uzun süre kendisinden haber alamayan ailesi, endişeyle polisi aradı. Bunun üzerine güvenlik güçleri çalışma başlattı

ACI HABER GELDİ

Ekilper, görgü şahitlerinin ifadelerini başvurdu, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Şahıs, Muratçeşme Mahallesi, Hasret Sokak'taki boş bir arazide ölü olarak bulundu.

KANSERE YAKALANDI

Cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Karayazı'nın askerdeyken geçirdiği kaza sonrası gazi olduğu ve yakında zamanda akciğer kanserine yakalandığı, bu sebeple de psikolojik problemler yaşadığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...