Kastamonu'da dehşet: Eşini öldürdü, kayınvalidesini yaraladı, intihar etti!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kastamonu'da dehşet: Eşini öldürdü, kayınvalidesini yaraladı, intihar etti!

GÜNDEM Haberleri

Kastamonu'da bir kişi boşanma aşamasındaki eşini ve kayınvalidesini bıçakladı. Olay yerinden kaçan şahıs daha sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

Kastamonu'da bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini ve kayınvalidesini bıçaklayarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan eşi hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan şahıs daha sonra intihar etti.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Büyüksekiler köyünde Ali Yavuz (50), gece saatlerinde  37 T 3004 plakalı ticari taksi ile Suluca köyünden boşanma sürecinde olduğu eşi Melek Yavuz (34)’un Büyüksekiler köyündeki evine geldi.

Köyde Ali Yavuz ile boşanma aşamasındaki eşi Melek Yavuz ve kayınvalidesi Ayşe Karakaş (68) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinden sonra Ali Yavuz, eşi ve kayınvalidesini bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Olayı duyan komşular hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kastamonu'da dehşet: Eşini öldürdü, kayınvalidesini yaraladı, intihar etti!

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Melek Yavuz hayatını kaybetti, kayınvalide Ayşe Karakaş’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçarak izini kaybettiren Ali Yavuz ise intihar etti. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de incelemesi devam ediyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...