Kartal'da sahte içki operasyonu: 2 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kartal'da sahte içki operasyonu: 2 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Yılbaşı öncesi sahte içkiye bağlı ölümler artınca ekipler harekete geçti.İstanbul Kartal'da sahte içki üretimine yönelik düzenlenen operasyonda 1100 litre sıvı etil alkol ve 1008 adet satışa hazır sahte içki ele geçirildi. Ekipler 2 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son günlerde sahte içki tüketimine bağlı artan ölümlerin önlenmesine ilişkin piyasaya sahte içki sürmeye çalışanlara yönelik operasyonlara hız kesmeden devam ediyor.

Kartal'da sahte içki operasyonu: 2 gözaltı

İstanbul Kartal'da sahte içki üretimine yönelik düzenlenen operasyonlarda 2 kişi gözaltına alındı.

SAHTE İÇKİ ÜRETİMİ YAPAN İMALATHANEYE BASKIN

Yaklaşan yılbaşı nedeniyle yürütülen çalışmalar kapsamında polis ekipleri, Karlıktepe Mahallesi Patika Sokak'ta 5 katlı bir binanın giriş katında sahte içki üretimi yapan imalathane ve deposuna baskın düzenledi.

Kartal'da sahte içki operasyonu: 2 gözaltı

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Baskında, 1008 şişe satışa hazır sahte içki, 1100 litre sıvı etil alkol, 3 adet dolum tankı, çok sayıda etiket ve şişe kapağı, 500 adet içki yapımında kullanılan kit ile 8 bin adet boş şişe ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...