Kartal’da hareketli anlar! Bir kişi enkaz altından çıkarıldı

Düzenleyen:
Kartal’da hareketli anlar! Bir kişi enkaz altından çıkarıldı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Kartal'da enkaz altından bir kişinin sesinin duyulduğunun belirtilmesi üzerine ekipler çalışmalarını bu alana yoğunlaştırdı. Kartal'daki enkazdan 1 kişinin kurtarıldığı öğrenildi. Bölgede açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir çocuğumuzu bir evladımızı canlı olarak çıkardılar. 16 yaşındaki bir genç ismi de var. Geçmiş olsun." dedi. Öte yandan Şeyma Kambur ile de iletişim kurulduğu bildirildi.

Kartal’da çöken binanın enkazında Şeyma Kambur’un sesi duyuldu. Sesin duyulmasının ardından kadını kurtarmak için çalışmalar hızlandırıldı. Şeyma’nın yakınları umut içinde kurtarılmasını bekliyor.

Kartal’da hareketli anlar! Bir kişi enkaz altından çıkarıldı

Kartal’da çöken 8 katlı binanın enkazından Şeyma Kambur’un sesinin duyulduğu öğrenildi. Kambur’un göçük altından seslenmesinin ardından arama kurtarma ekipleri kadını kurtarmak için çalışmalarını hızlandırdı. Şeyma’nın enkaz altından seslendiğini öğrenen yakınları sevinç gözyaşları dökerken, arama kurtarma çalışmalarını umutla takip ediyorlar. 

Enkazdan 45 saat sonra kurtarılan çocuğun kimliği belli oldu

Kartal'da çöken binanın enkazından 45 saat sonra kurtarılan gencin Mert Aydın olduğu öğrenildi. Aydın'ın üniversiteye hazırlandığı öğrenildi. Kartal'da enkaz altından 45 saat sonra kurtarılan gencin isminin Mert Aydın olduğu kaydedildi. Aydın'ın üniversiteye hazırlandığı belirtildi. Öte yandan Aydın'ın olaydan daha önce çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı. 

Kartal’da hareketli anlar! Bir kişi enkaz altından çıkarıldı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...