Karayoluna düşen roket patlatıldı

Düzenleyen:
Karayoluna düşen roket patlatıldı

GÜNDEM Haberleri

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine Suriye'nin Afrin bölgesinden atıldıktan sonra karayoluna düşen roket kontrollü olarak patlatıldı.

31 Ocak Çarşamba günü Türk Silahlı Kuvvetlerinin, teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı"nın yapıldığı Suriye'nin Afrin bölgesinden, Reyhanlı ilçesine atılan roketlerden birisi Gültepe Mahallesi, E-5 Karayoluna düştü. 2 kişinin yaralandığı saldırıdan sonra karayoluna düşen roketin patlamadığı anlalışdı. Çevre güvenliği sağlandıkta sonra yol ortasına saplanan roket, "kontrollü patlatma" anonsları eşliğinde imha edildi. Patlama anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Aynı gün öğleden önce Afrin bölgesinden atılan roketin bir eve düşmesi sonucu Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Fatma Avlar hayatını kaybetmiş, ağabeyi Bilgey Avlar (21) yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...