Karayollarında son durum

/ Kaynak: AA
Karayollarında son durum

GÜNDEM Haberleri  / AA

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol bültenine göre, Gelenbe-Akhisar yolunun 45. kilometresinde TEİAŞ elektrik teli geçişi çalışmaları nedeniyle bugün 08.00-17.00 saatleri arasında belli aralıklarla yol ulaşıma kapatılacak.
Bartın-Amasra-Kurucaşile yolunun 41-42 ve 57-68. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-18.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılıyor. Muğla-Kale yolunun 34-42. kilometreleri arasındaki asfalt ve yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatılacak, geçişler kontrollü olarak sağlanacak. Balıkesir-Susurluk yolunun 14-33. kilometreleri arasındaki BSK yol çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...