Karadeniz açıklarında deprem oldu, İstanbul beşik gibi sallandı

Düzenleyen:
Karadeniz açıklarında deprem oldu, İstanbul beşik gibi sallandı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika Karadeniz açıklarında saat 20,38'de 4.4 büyüklüğünde deprem oldu. İstanbul'da da kuvvetli bir şekilde hissedilen deprem paniğe sebep oldu.

Son deprem haberi Karadeniz'den geldi. Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem İstanbul’da da kuvvetli bir şekilde hissedildi.

AFAD'DAN DEPREM AÇIKLAMASI

AFAD’dan alınan bilgiye göre, Zonguldak’ın Ereğli ilçesi açıklarında saat 20.38’de 4.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Yerin 37 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İstanbul’da da hissedildi.

BAKAN KURUM GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYINLADI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: "Karadeniz Ereğli'si açıklarında meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Ekiplerimizle süreci yakından takip ediyoruz. Ülkemize geçmiş olsun."

OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Bartın Valiliği, Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında meydana gelen depremin hissedildiği kentte, herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını bildirdi. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Karadeniz Ereğli açıklarında meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 4,4 büyüklüğündeki deprem sonucunda birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuz durum yoktur. Konu titizlikle takip edilmektedir. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun." denildi. Bu arada, deprem kent merkezinin yanı sıra Amasra ilçesinde de hafif şekilde hissedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...