Kar bastırdı, okullar tatil edildi

Düzenleyen:
Kar bastırdı, okullar tatil edildi

GÜNDEM Haberleri

Karabük'te etkisini sürdüren kar yağışı sonrası, 2 ilçede okullar tatil edildi.

Ovacık ve Eskipazar ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Perşembe günü eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı.  Ovacık'ta spor lisesi dışındaki ilk ve orta dereceli okullar ile Eskipazar ilçesindeki tüm okullar, kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildi. 

KAR YAĞINCA 'SAHTE VALİ HESABI' FENOMEN OLDU 

Bolu'da kar yağışının ardından okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak eden öğrenciler her zaman olduğu gibi Twitter'a akın ederken, sahte vali hesabına gönderilen resimler herkesi güldürdü. 

Bolu Valisi olarak görev yaptığı dönemde öğrencilerle diyalogları dikkat çeken İbrahim Özçimen'le başlayan tatil çılgınlığı, Ahmet Zahteroğulları döneminde devam etti. Her kar yağışının ardından valilerle sosyal medyadan iletişime geçen öğrenciler, aynı taktiği mevcut Vali Aydın Baruş'la da tekrarlamak istedi. Sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışının ardından öğrenciler twitter'a akın etti. Vali Aydın Baruş'un adını taşıyan fake hesaptan, "Evet çocuklar, sınıfınızın tahtasına 'en sevdiğiniz' valinin adını yazıp bana gönderin, en iyilerini yayınlayalım :)" mesajı yazıldı. Bu mesaj üzerine öğrenciler birbirinden renkli mesajlar paylaştı. Öğrencilerin iletileri hoşuna giden hesap sahibi, ikinci bir mesaj yayınlayarak, "Şimdi ise şiir yazıyoruz, evet... Herkes göstersin marifetini! Bu sefer sadece kafiyeli ve güzel şiirleri paylaşacağım" mesajını paylaştı. 

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği twitter adresinin sahte olduğu ve Bolu Valisi Aydın Baruş'un twitter hesabı kullanmadığı ortaya çıktı. Öğrencilerin, vali umuduyla yazdığı mesajlar ve yaptıkları resimler ise herkesi güldürdü. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...