Kedi, katil zanlısını ele verdi! Hasibe Soykuk cinayetindeki sır çözüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kedi, katil zanlısını ele verdi! Hasibe Soykuk cinayetindeki sır çözüldü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

Kayseri Melikgazi'de başı ezilerek öldürülen Hasibe Soykuk cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Dedektif gibi iz süren jandarma ekipleri, katil zanlısına ulaştı. Gözaltına alınan kadının komşusu İsmail K, tutuklandı. Şahsın suç dosyası kabarık çıktı.

Kayseri Melikgazi ilçesi Şükrü Özkul Caddesi'nde oturan Seyit Ahmet Soykuk, hayvanlarını otlattıktan sonra evine döndü. Şahıs, eşi Hasibe Soykuk'u (51) kanlar içinde yatarken buldu, hemen 112 Acil'i aradı. Adrese gelen sağlık ve jandarma ekipleri, kadının öldüğünü belirledi. Yapılan incelemede Hasibe Soykuk'un başına sert bir cisimle vurulduğu tespit edildi. Cenaze, Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi sonrası defnedildi.

KOMŞUNUN EVİNDE KAN İZLERİ

Olayla ilgili çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), dedektif gibi iz sürdü. 115 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını seyreden ekipler, kadının evinin arka bahçesinde garip hareketler yapan kedinin panikle kaçtığını gördü. Ardından bu kısımda araştırma yapan jandarma, yerdeki kan izlerini takip ederek, ailenin komşusu İsmail K'ye ulaştı. İkamette özel yöntemler ile yapılan aramada, lavaboda yıkanmış kan lekeleri olduğu ortaya çıkarıldı. Ayrıca, kamera kayıtlarından şüphelinin poşetle boş bir alana poşet attığı görüldü. Poşedin içinde keser, kanlı elbiseler ve kanlı ayakkabı bulundu.  

SUÇU, KADININ ÇOCUKLARINA ATTI

Gözaltına alınan zanlı, cinayetin, kadının oğulları A. (23) ve B.B. Soykuk (28) tarafından işlediğini iddia etti. Fakat ikilinin olay saatinde başka bir yerde olduğu öğrenildi. 

BİLEZİK İÇİN...

Hırsızlık ve dolandırıcılık suçundan 9 farklı kaydı olan İsmail K'nin, Hasibe Soykuk'u öldürdükten sonra kolundaki bileziği çaldığı ileri sürüldü. İsmail K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...