Kamyonetin altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kamyonetin altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Bilecik’te kamyonet sürücüsünün geri manevra yapması sonucu aracın altında kalan 82 yaşındaki adam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bilecik'te, geri manevra yapan kamyonetin altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre; 82 yaşındaki Salih Pehlivan, Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Körkuyu mevkiindeki tarlasında ekinlerini biçerdöver ile biçtikten sonra malzemelerini toplamaya başladı. Bu esnada biçer döver malzemelerini almak için tarlaya giren kamyonet sürüsü Kenan Y. geri manevra yapmaya başladı.

YAŞLI ADAM KURTARILAMADI

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Eşyalarını toplayan Salih Pehlivan, kamyonetin altında kaldı. Ağır yaralanan şahıs olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Gölpazarı İlçe Hastanesine kaldırıldı. Ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaşlı adam burada yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamadı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...