Kalp krizi geçiren AK Partili milletvekilinin sağlık durumuna ilişkin açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kalp krizi geçiren AK Partili milletvekilinin sağlık durumuna ilişkin açıklama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

TBMM’de kalp krizi geçiren AK Partili Milletvekili Fetani Battal'ın başarılı geçen üçlü by-pass ameliyatından sonra Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde izleme alındığı açıklandı.

AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, TBMM'de aniden bayılarak hastaneye kaldıırlmış ve kalp krizi geçirdiği açıklanmıştı. Özel Ankara Güven Hastanesi AK Partili vekilin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

İZLENİME DEVAM EDİLECEK

Açıklamada, başarılı geçen üçlü by-pass ameliyatından sonra Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde izleme alınmıştır. Bugün yoğun bakım ünitesinde izlemine devam edilecektir" denildi. 

Hastane tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"AK Parti 27. dönem Bayburt Milletvekili Fetani Battal 15 Şubat 2022 tarihinde saat 13.04’de bayılma nedeni ile hastanemizin acil servisine başvurmuş, AV tam blok ve akut koroner sendrom tanıları ile acilen geçici pil takılmış ve koroner anjiyografi işlemi yapılmıştır. Koroner anjiyografi sonucunda acil koroner by-pass kararı verilen hasta hemen ameliyata alınmıştır. Başarılı geçen üçlü by-pass ameliyatından sonra Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde izleme alınmıştır. Bugün yoğun bakım ünitesinde izlemine devam edilecektir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...