Kahreden telefon kaydı, İsmail Güneş 155'i boşuna aramış

Kahreden telefon kaydı, İsmail Güneş 155'i boşuna aramış

GÜNDEM Haberleri

Polisin, teknik araştırma başlatmak yerine helikopterin düştüğü yeri İsmail Güneş'ten öğrenmeye çalıştığı konuşmalar ortaya çıktı

Muhsin Yazıcıoğlu ve dört arkadaşıyla birlikte İHA muhabiri İsmail Güneş'in can verdiği helikopter kazasında soruşturma derinlemesine sürüyor. Kaza sonrası yardım isteyen İhlas Haber Ajansı nbsp;muhabiri Güneş'in 155'le yaptığı görüşmenin ses kaydı da ortaya çıktı. Güneş'in saat 15.34.17'de Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından aranarak yaptığı görüşme 55 saniye sürüyor. Güneş'in 'alo, alo, alo' demesini görevli polisin geç fark ettiği anlaşılıyor. Güneş, polis memuruna helikopterin nerede düştüğünü bilmiyorum demesine rağmen, ısrarla aynı soruya muhatap oluyor. Polisin kazanın olduğu yeri bulmak için teknik takip başlatmadığı anlaşılıyor. Güneş ile emniyetin yaptığı tek telefon görüşmesinin çözümü şöyle: nbsp;İsmail Güneş: Alo, Alo, Alo.
155: Alo.
İsmail Güneş: Efendim.
155: İsmail Bey siz misiniz?
İsmail Güneş: Evet.
155: Kardeş bu helikopterle ilgili görüşecektik bu helikopter düştü demişsiniz.
İsmail Güneş: Doğru.
155: Nerede düştü?
İsmail Güneş: Bilmiyorum abi.
155: Bilmiyorsunuz, nerede düştü, yani hangi mevkide düştü?
İsmail Güneş: Valla mevkisini de bilmiyorum.
155: Siz neredesiniz şu an? nbsp;
İsmail Güneş: Helikopterin içinde.
155: Tamam helikopter….. Abi bir dakika dur. Ne kadar çıktınız Çankırı? Düzeltiyorum, Maraş'tan ne kadar mesafeye gittiniz tahminen? Alo.
155 (görevli yanındaki memurlara dönerek): 'Abi bu adam helikopterin içinde düştük diyor, nerede olduğunu bilmiyorum' diyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...