Kahreden ölüm: Ayakkabı detayı yürek sızlattı, çocuk metrelerce sürüklendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kahreden ölüm: Ayakkabı detayı yürek sızlattı, çocuk metrelerce sürüklendi

GÜNDEM Haberleri

Sakarya Karasu'da yolun karşısına geçmek isteyen bir çocuğa otomobil çarptı. 50 metre sürüklenen çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen 16 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaklaşık 50 metre savrulan Ebubekir Kılıç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza yerinde hayatını kaybeden ve tatil için ailesi ile yazlıklarına geldiği öğrenilen çocuğun ayakkabı detayı ise yürekleri dağladı.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE 50 METRE SAVRULDU

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kaza, Karasu-Kocaali yolu Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kocaali istikametinden Karasu yönüne doğru seyir halinde olan A.Ç. idaresindeki 54 PN 861 plakalı Opel marka otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen 16 yaşındaki Ebubekir Kılıç’a çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaklaşık 50 metre kadar savrulan çocuk, ağır yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince yaralanan otomobil sürücüsü A.Ç. ile Ebubekir Kılıç hastaneye kaldırıldı.

Kahreden ölüm: Ayakkabı detayı yürek sızlattı, çocuk metrelerce sürüklendi

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ebubekir Kılıç, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tatil için Karasu’da bulunan yazlıklarına geldikleri öğrenilen aile ise acı haberi alınca sinir krizleri geçirdi. Konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...