Kahramanmaraş'ta 6 dakika arayla iki deprem: 5 ve 4,1 ile sallandılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika... Kahramanmaraş peş peşe iki depremle sallandı. AFAD'dan yapılan açıklamada Göksun merkezli depremin büyüklüğü 5,0 olarak duyurulurken, sadece 6 dakika sonra 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Kahramanmaraş 6 Şubat'ta 9 saat ara ile meydana gelen iki büyük depremden 3 ay sonra yine aynı korkuyu yaşadı. AFAD, saat 20.16'da Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

6 DAKİKA SONRA İKİNCİ DEPREM!

Depremin derinliği 7.0 kilometre olarak ölçülürken, saat 20.22'de yine Göksun merkezli 4.1 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı.


Kahramanmaraş'ta 6 dakika arayla iki deprem: 5 ve 4,1 ile sallandılar

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLA

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLA


BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tülay Ertığrak 4 Mayıs 2023 02:30

Allah yardımcıları olsun . Bomboş yerlerde mecburen yaşamaya çalışacakla. Malesef artçıların da ardı arkası kesilmiyor. En kötüsü de bu .

Sonraki Haber Yükleniyor...