Kahramanmaraş’taki deprem Bitlis’te de şiddetli şekilde hissedildi: Camilerden sela sesleri yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haber: Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem Bitlis, Van ve Muş’ta da şiddetli bir şekilde hissedildi. Bitlis'te bazı camilerden sela sesleri yükselmeye başladı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan şiddetli deprem, çevre illerden de hissedildi. Depremin şiddetiyle sarsılan Bitlis'te bölge halkı kar yağışına aldırış etmeden kendilerini dışları attı. Deprem sonrası şehirdeki camilerden sela sesleri yükselmeye başladı.

Kahramanmaraş’taki deprem Bitlis’te de şiddetli şekilde hissedildi: Camilerden sela sesleri yükseldi

KİMİ VATANDAŞLAR PETROLLERE, KİMİLERİ ARAÇLARINA SIĞINDI

Can havliyle kendilerini dışarı atan vatandaşlar kimisi araçlarına kimisi petrollere sığındı. Sabaha karşı meydana gelen depremde herhangi bir can ve mal kaybı olmayıp Bitlis Valisi Oktay Çağatay, il genelinde herhangi bir hasarın meydana gelmediğini söyledi.

Kahramanmaraş’taki deprem Bitlis’te de şiddetli şekilde hissedildi: Camilerden sela sesleri yükseldiYoğun kar yağışına rağmen deprem korkusuyla kendilerini dıaşrı atan vatandaşlar duraklara sığındı.

Ailesi birlikte kar yağışına aldırış etmeden dışarı çıkan vatandaşlar depremi çok şiddetli bir şekilde hissettiklerini söylediler.

Öte yandan Bitlis’in Tatvan ilçesindeki bazı camilerde selalar okunmaya başladı.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...