Kahramanmaraş'ta feci kaza! Direğe çarpan otomobil ikiye ayrıldı: Ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta feci kaza! Direğe çarpan otomobil ikiye ayrıldı: Ölü ve yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç direğe çarptı. Kazada otomobil ikiye ayrılırken içinde bulunanlardan biri öldü diğeri ise ağır yaralı.

Kahramanmaraş’ta araba direğe çarptı, 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı. Afşin'e bağlı Emirli Mahallesi yolunda R.K. (21) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarptı.

ARABA ORTADAN İKİYE AYRILDI

Ortadan ikiye ayrılan araçtaki R.K. ve R.B. (22) bulundukları yerde sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar ve itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen sağlıkçılar tarafından yapıldı.

BİRİ ÖLDÜ DİĞERİ AĞIR YARALI

Daha sonra Afşin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan R.B. hayatını kaybederken, hayati tehlikesi devam eden R.K. ise Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...