Kahramanmaraş'ta deprem oldu: 4,5 ile sallandılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son deprem haberi Kahramanmaraş'tan geldi. AFAD, merkez üssü Göksun olan depremin büyüklüğünü 4,5 olarak duyurdu. Deprem derinliği ise 8,7 km olarak ölçüldü.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin artçıları devam ediyor. 11 ilde binlerce bina enkaz yığınına döndü, 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Bölgede sarsıntılar sürüyor, az önce Kahramanmaraş yine sallandı. 

Kahramanmaraş'ta deprem oldu: 4,5 ile sallandılar

4,5 İLE SALLANDILAR

AFAD, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir depremin daha kayıtlara geçtiğini duyurdu. Depremin derinliği ise 8,7 olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.6 olarak rapor etti. Şuan için herhangi bir olumsuz ihbar yok.

Kahramanmaraş'ta deprem oldu: 4,5 ile sallandılar

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLA

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...