Kahramanmaraş'ta deprem oldu: 3,9 ile sallandılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta deprem oldu: 3,9 ile sallandılar

GÜNDEM Haberleri

Son deprem haberi Kahramanmaraş'tan geldi. Göksun merkezli depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu. Deprem yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma sebep olan 2 büyük deprem 50 binden fazla insanın canına mal olmuştu. Depremin merkez üssünden korkutan haberler gelmeye devam etti. Artçı sarsıntıların sürdüğü Kahramanmaraş'ta yürekler bir kez daha ağza geldi.

3,9 İLE SALLANDILAR

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin derinliği ise 10 kilometre olarak ölçüldü. 

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1684239968300941314

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...