Kahramanmaraş'ta deprem! 4.7 ile sallandılar (AFAD son depremler)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta deprem! 4.7 ile sallandılar (AFAD son depremler)

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye adeta beşik gibi sallanırken bu sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ta bir deprem daha meydana geldi. 4.7 büyüklüğündeki deprem büyük şekilde hissedildi ve korkuya neden oldu. AFAD depremin yerin 6.89 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini açıkladı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş’taki depremlerin ardından yurdun dört bir yanında artçı depremler olmaya devam ediyor. Her geçen gün hissedilen depremlere bir yenisi daha ekleniyor. Bu sabah ise Kahramanmaraş güne depremle uyandı. Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 04.55’te Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6.89 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin, ilçenin yanı sıra il merkezinde de hissedildiği bildirildi. Depremle ilgili olumsuz bir durumun bildirilmediği öğrenildi.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1652130808734314496

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...