Kahramanmaraş'ta 6 kişinin öldüğü kamyon faciasında gelişme: 2 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta 6 kişinin öldüğü kamyon faciasında gelişme: 2 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, cenaze namazı kılanların arasına dalan kamyon adeta dehşet saçmış ve faciada 6 kişi hayatını kaybetmişti. 25 kişinin de yaralandığı feci kazaya ilişkin, sürücü ve firma yetkilisi tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ta cenaze faciasına ilişkin bir gelişme yaşandı.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, 9 Eylül Cumartesi günü Andırın ilçesi Darıova Mahallesi'nde C.A'nın (45), kullandığı kamyonla viraja kontrolsüz bir şekilde girip yoldan çıkması ve cenaze defin işlemi yapılan alanda 6 kişinin ölümü, 25 kişinin de yaralanmasına sebep olmasının ardından başlatılan soruşturma sürüyor.

Olayın hemen ardından gözaltına alınan kamyon sürücüsü, soruşturma kapsamında sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

FİRMADAN GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Öte yandan kamyonun ait olduğu firmadan 4 yetkili de cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı. Zanlılardan İ.A. tutuklandı, diğer şirket yetkilileri M.S. ile K.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, M.A.A. ise ifadesine müteakip serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...