Kahramanmaraş'ta 3.5 büyüklüğünde deprem!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta 3.5 büyüklüğünde deprem!

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AFAD'ın aktardığı verilere göre, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

6 Şubat'ta gerçekleşen Kahramanmaraş depremlerinin ardından bölgede depremler ve artıları gerçekleşmeye devam ediyor. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) aktardığına göre, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 14:20'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 7 km olarak ölçüldü.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1731636279715004507

MARMARA'DA ÜÇ DAKİKADA İKİ DEPREM

Öte yandan bugün Bursa'da meydana gelen deprem de büyük paniğe neden oldu. Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. Deprem, bölgede endişe ve tedirginliğe neden olurken, depremin ardından aynı noktada 3 dakika sonra saat 10.45'te 4.5 büyüklüğünde ikinci bir sarsıntı yaşandı. İçişleri Bakanı, depremin etkisiyle Esenler ve Mudanya'da bina çatlakları oluştuğunu belirtirken, 2 vatandaşın merdivenden düştüğünü ancak sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı. Deprem sonrasında bölgede yapılan incelemeler devam ediyor. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...