Kahramanmaraş'ta 133 saat sonra peş peşe güzel haberler! Kültür Kent sitesinde 3 can daha kurtarıldı

- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta 133 saat sonra peş peşe güzel haberler! Kültür Kent sitesinde 3 can daha kurtarıldı
GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş’ta bulunan Kültür Kent sitesinde 132 saat sonra çıkarılan 11 yaşındaki Nehir'in ardından iki kişi daha çıkarıldı. Alkışlar ve tekbirler eşliğinde enkazdan çıkarılan biri kadın biri erkek iki kişinin Nehir'in annesi ve babası olduğu düşünülüyor.

Kahramanmaraş’ta Onikişubat ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi arkasındaki bir enkazda çalışma yürüten Manisa İmbat Madencilik, Yozgat Şeker, AFAD, Antalya JAK ve EROK Komutanlığı AFAD Taburu ekipleri yaptıkları dinlemede 3 kişi tespit etti. Enkazdan 132 saat sonra Nehir çıkarıldı. Depremin altıncı gününde umutları yeşerten bir haber daha geldi. 11 yaşındaki Nehir’in ardından iki inanılmaz kurtuluş daha yaşandı. Ekipler alkışlar eşliğinde enkazdan çıkardıkları kişileri ambulansa taşıdı. Kültür Kent sitesinde çıkarılan biri erkek biri kadın iki kişinin Nehir'in annesi ve babası olduğu düşünülüyor. 

KÜLTÜR KENT SİTESİNDE 3 CAN KURTARILDI

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesinde 9 saat arayla meydana gelen deprem milyonlarca kişiyi etkiledi. Depremin vurduğu illerde arama kurtarma çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Saatler ilerlerken umutlar hiç tükenmiyor. Ekipler enkaz altındaki canlara ulaşmak için zamanla yarışıyor. Kahramanmaraş'ta da Kültür Kent sitesinde zamana karşı yarışan ekipler üçüncü kişiyi de enkazdan çıkardı.

NEHİR 132 SAAT SONRA KURTARILDI

Onikişubat ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi arkasındaki bir enkazda çalışma yürüten Manisa İmbat Madencilik, Yozgat Şeker, AFAD, Antalya JAK ve EROK Komutanlığı AFAD Taburu ekipleri 3 saat süren yoğun çalışmanın ardından ekipler, Nehir Naz Narlı'yı enkazdan çıkardı. Nehir Naz Narlı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Narlı'nın akrabaları ve kurtarma ekipleri sevinç yaşadı. Ekipler enkazda çalışmalarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...