Kahramanmaraş yine aynı korkuyu yaşadı: 4,7 ile sallandılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kahramanmaraş yine aynı korkuyu yaşadı: 4,7 ile sallandılar

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş yine sallandı, AFAD merkez üssü Göksun olan depremin büyüklüğünü 4,7 olarak duyurdu. Bölge halkı deprem sonrası paniğe kapıldı, şuan için herhangi bir olumsuz ihbar yok.

11 ile büyük yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem 50 binden fazla insanın canına mal olmuştu. Depremin merkez üssünden korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ta yürekler yine ağza geldi. Son sallantının büyüklüğü ise 4,7 olarak ölçüldü, işte son gelişmeler...

KAHRAMANMARAŞ 4,7 İLE SALLANDI

Bölge halkı Göksun merkezli depremin ardından paniğe kapıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7,1 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

VALİ AÇIKLADI: OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AA muhabirine, yaşanan depremler nedeniyle ekiplerin sahadaki tarama çalışmalarına başladığını belirterek "Saha taramalarımız devam ediyor, şu an için olumsuz ihbar alınmadı." dedi.

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLA

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...