Kağıthane'de yangın: Paniğe neden olan alevler söndürüldü

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın söndürme helikopterinin de destek verdiği çalışmalar sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Alevler vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Kağıthane'de yerleşik bölgenin yakınındaki yangın  paniğe neden oldu. Hamidiye Mahallesi'ndeki ağaçlık alanda saat 12.45'te bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri gönderildi.

Olay yerinden ilk görüntüler:

Kağıthane'de yangın: Paniğe neden olan alevler söndürüldü

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Ekipler alevleri söndürmek için yoğun çaba harcarken, yangın söndürme helikopteri de çalışmalara havadan destek verdi. Yangın ekiplerin kısa süren çalışmalarının ardından daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ederken, yangının neden çıktığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Öte yandan ağaçlık alandaki yangını söndürme çalışmaları havadan görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...