Kafede dehşet anları! Arkadaşlarıyla otururken sırtından vuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana’da kafede arkadaşlarıyla oturan şahıs sırtında tabancayla vuruldu. Yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, silahlı saldırganın ifadesi ortaya çıktı.

Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki Cuma günü bir kafede arkadaşlarıyla oturan Oğuz Efe, içeri giren İsmet Tulukçu tarafından sırtından tabancayla vuruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sırtına birden fazla mermi isabet eden Efe, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tulukçu ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

KÜFRETTİ İÇİN HUSUMET BESLEDİ

Saldırı anı, kafenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin içeriye girdiği, ardından belinden çıkardığı tabanca ile Oğuz Efe’yi sırtından peş peşe vurduğu, kafedekilerin ise panikle etrafa kaçıştığı görüldü. Gözaltına alınan İsmet Tulukçu’nun ifadesinde, “Daha önce bir tartışmamız oldu. O tartışmada bana küfretti” dediği öğrenildi. Tulukçu, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kafede dehşet anları! Arkadaşlarıyla otururken sırtından vuruldu

Öte yandan, yaralı Oğuz Efe’nin sağlık durumunun iyiye gittiği ve hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...