Kadınların en mutlu yaşları: 25

Kadınların en mutlu yaşları: 25

GÜNDEM Haberleri

İngiltere'de 2 bin kadın üzerinde yapılan araştırmada, kadınların en çok 25 yaşında mutlu, 34 yaşında ise stresli olduklarını gösteriyor.

İş ve aile hayatıyla ilgili sıkıntılar, faturaların ödenmesi, ev kredisi borçları gibi problemler sebebiyle 30'lu yaşların başında, kadınların strese girdiği, bu sıkıntıların 34 yaşında zirveye çıktığı belirlendi. 20'li yaşların ortaları ise kadınların en mutlu oldukları dönem. Kadınların 30'lu yaşlarda görünümleri, kiloları ve sosyal hayatlarıyla da 20'li yaşlardakine göre çok daha endişeli oldukları ifade ediliyor. Araştırmayı yaptıran güzellik ürünleri firması Inner Me'nin kurucusu Nikki Cooper, "30'lu yaşların ortalarında iş ve aile hayatlarını dengelemek kadınlar için çok zor hale geliyor. Kadınlar bu dönemde kendilerine ayıracak daha az zaman buluyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...