Kadını sokak ortasında darp ettiler! Yardım çığlıkları karşılıksız kaldı: Bırak beni artık

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kadını sokak ortasında darp ettiler! Yardım çığlıkları karşılıksız kaldı: Bırak beni artık

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da bir grup erkek sokak ortasında bir kadını darp etti. Yere düşen kadının "Bırak beni artık" çığlığı ise karşılıksız kaldı. Olayda kimsenin yardım etmemesi ise dikkat çekti.

İstanbul'da sokak ortasında bir grup genç tarafından bir kadına şiddet uygulandı. Yere düşen kadın yardım çığlıklarına karşılık alamadı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Pendik’te iddiaya göre, darp edilen bir kadın yerde yattığı esnada 'bırak beni artık' diye çığlıklar attı. Kadının çığlık attığı anlar kameraya yansıdı.

Pendik'te Güllübağlar Mahallesinde yaşanan olayda, iddiaya göre bir grup tarafından genç bir kadına şiddet uygulandı. Sonrasında yere yığılan genç kadın "Bırak beni artık" diye çığlıklar attı. Çevredekilerin ise herhangi bir müdahalede bulunmaması dikkat çekti. Kadının yerde yatarken çığlık attığı anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...